»
  ONZE REIZEN
  Hieronder zijn de fotoboeken te vinden die we hebben gemaakt van onze reizen. De lijsten van fotoboeken bevatten wel al de reizen die we hebben gemaakt, maar van een paar reizen zijn geen fotoboeken gemaakt. Die zijn in rood aangegeven. De fotoboeken zijn verdeeld in DE WERELDDELEN. Er onder staan de links naar de zoeklijsten: Alle reizen chronologisch en Alle reizen alfabetisch. Hiermee kan naar een bepaalde reis of land worden gezocht. Op deze lijsten kan je zien of er een fotoboek van de betreffende reis is gemaakt en of er ook een reisdocumentaire (video) van is gemaakt.

  Bij de fotoboeken (flipbooks) zit rechtsonder een knop waarmee je het beeld groter kan maken of kleiner.

  De fotoboeken zijn omgezet naar zgn. flipbooks. Je kan dus gewoon door een boek bladeren. De nieuwste reizen (vanaf 2016) zijn te zien als digitale fotoboeken van Albelli. Die hebben de service van een link naar de fotoboeken. De andere digitale fotoboeken (vanaf 2009) zijn gescand en met een softwareprogramma omgezet naar flipbooks. Boeken van voor 2009 zijn echte plakboeken. De beeldkwaliteit van deze boekpagina's is meestal minder dan die van de digitale fotoboeken. Vanaf 1981 zijn de fotoplakboeken voorzien van een dagboek. De eerste jaren schreef ik deze verhalen en later heeft Flip dat van mij overgenomen. Kom je fouten tegen op mijn website, of valt je wat anders op, neem dan contact met mij op via de contactknop rechtsboven.
  DE WERELDDELEN
  Afrika

  Antarctica

  Azië

  Europa

  Noord
  Amerika
  Oceanië

  Zuid
  Amerika
  Van veel reizen zijn films gemaakt. Deze reisdocumentaires zijn gemaakt door Flip Tocila, maar staan niet op zijn website: www.studiobrandaris.nl. Als je belangstelling hebt, kan je wel een link krijgen om deze film te bekijken. Je kan daarvoor op de contactknop hieronder klikken voor informatie over deze films onder de tab Reizen.